Fysioterapi

Hos Skrillinge Fysioterapi tilbyder jeg behandling til alle slags klienter - både børn, voksne og ældre. Jeg gør meget ud af, at du føler dig lyttet til og inddrager dig i hele processen, så vi sammen kan finde frem til den bedste løsning og behandling for netop dine behov. 

Første gang du kommer, tager vi en god lang snak omkring din situation, hvorefter jeg udfører en grundig undersøgelse, så et videre behandlingsforløb kan tilrettelægges.

Kroppens skavanker

Hvis du døjer med smerter i fx ryg, nakke, knæ eller hofter, så betyder det ikke altid, at det er netop dér selve problemet er. Vi har over 600 muskler i kroppen, og samarbejdet mellem disse er vigtigt for, at kroppen kan fungere optimalt. Derudover bruger jeg også en del tid på at se på det hele menneske, da både det fysiske og psykiske aspekt i vores krop spiller sammen. 

Behandling af akutte skader

Rammes du af en akut skade, enten i form af en arbejdsulykke, en forstuvning, en korsbåndsskade, et piskesmæld eller andre akutte skader, så hjælper jeg dig også med dette. Husk altid for en sikkerheds skyld at benyt dig af PRICEM-princippet, hvis en akut skade skulle ske:

P- Protection (Beskyttelse)

R- Rest (Ro)

I- Ice (Is)

C- Compression (Kompression)

E- Elevation 

M- Mobilisation

Husk, at jo hurtigere du begynder behandling, jo kortere vil dit behandlingsforløb være.