Om mig

Mit navn er Simone Pedersen, og jeg er uddannet Fysioterapeut på University College Lillebælt i Januar 2015. I August 2016 åbnede jeg Skrillinge Fysioterapi i eget hjem.

Jeg har kurser inden for kinesiotape og akupunktur og færdiggjorde i Juni 2019 uddannelsen som Medicinsk Akupunktør. I den forbindelse har jeg også opnået titlen som RAB-registreret akupunktør gennem Dansk Behandlerforbund. Det er din sikkerhed for kvalitet, da en behandler med denne registrering skal leve op til en række krav til bl.a. uddannelse, etik og god klinisk praksis. Det betyder også, at det er muligt at få tilskud (fra en eventuel sundhedsforsikring) til akupunktur hvis du opfylder bestemte betingelser. Jeg videreudvikler mine kompetencer løbende, så jeg hele tiden kan tilbyde den bedst mulige behandling. Bl.a. åbnede jeg op for Holdtræning i August 2018.

Skrillinge Fysioterapi er en privat praktiserende klinik uden for ydernummer. Dette betyder, at der ikke gives tilskud fra det offentlige til behandlinger. Fordelen ved at benytte en privatklinik er, at du som oftest kan få tid samme dag, som du kontakter mig. Det betyder, at du hurtigere kommer i gang med behandling, hvilket vil forkorte dit behandlingsforløb betydeligt. Derudover får du længere tid til behandling, hvilket resulterer i et målrettet og intensivt behandlingsforløb.

Pas godt på din krop – det er det eneste sted du er nødt til at bo!