Holdtræning

Ryg-, nakke-og skulderhold: 

Holdtræningsforløb på 8 uger, hvor der vil være fokus på træning af stabilitet og styrke for ryg, nakke og skuldre. Der gives råd og vejledning undervejs og det er superviseret træning, så du får styr på alle teknikker og fokusområder i de øvelser vi udfører. I efterårets forløb afsluttes sidste træning med en instruktion i yogaøvelser, som kan hjælpe med at afspænde din krop og dermed dæmpe dine smerter. Du vil ikke fortryde det 🙂

Holdet er for dig der:

  • Ønsker at styrke din krop pga. smerter eller skadesforløb.
  • Ønsker ideer til træning i hjemmet.
  • Ønsker vejledning i korrekt udførsel af øvelser.
  • Ønsker kvalitet frem for kvantitet.
  • Ønsker træning på et hold med masser af godt humør 🙂

Prisen er 800 kr. for forløbet, og hvis du er medlem af Sygeforsikring "danmark" kan du få tilskud, hvis der er indikation for fysioterapi vurderet på baggrund af undersøgelse og træningen dermed vil have et behandlingsmæssigt sigte. Du kan se mere på Sygeforsikring "danmark"´s hjemmeside.

Tilmeldelse sker ved at kontakte mig via Facebook, telefon, mail eller online ved at klikke her.

Træningerne foregår hver mandag kl. 18.30-19.30 (Dog er sidste træning ca. til 20/20.30 da vi afslutter aftenen med en dejlig yogasession).

OPSTART: D. 21.September 2020. (Der trænes som udgangspunkt ikke i uge 42 og dette forløb vil strække sig over 7 mandage i stedet for 8, da vi afslutter den 7. træning med en session yoga efter den almindelige træning). Hvis du har en yogamåtte eller en almindelig træningsmåtte må du meget gerne medbringe denne samt evt. et håndklæde til at ligge på.

Alle retningslinjer ift. Covid-19 overholdes selvfølgelig og der vil være mulighed for afspritning både før, under og efter træningen. Redskaber afsprittes ligeledes.

 

Alle træninger foregår i salen på:

Middelfart Friskole

Kålsbjergvej 35

5500 Middelfart