Online holdtræning

8 UGERS FORLØB

(Opstart Mandag d. 21.Februar 2022)

Du kan nu forkæle og træne din krop hjemme fra stuen. Du sparer transporten til og fra træning og kan i stedet gå direkte i gang med træning med kun et par klik! Træn med fra sommerhuset, fra haven eller fra ferien i Spanien - du skal kun bruge en internetforbindelse via din mobil, tablet eller computer og så er du klar! Gå direkte til tilmelding her. 

HVORDAN

Inden træningen vil du modtage et link jeg sender til din mail, og herfra er det blot at følge med, mens jeg guider og træner med online fra klinikken. Det vil være en fordel for dig at tænde dit kamera, så jeg kan se dig og dermed guide dig bedst muligt (dette anbefaler jeg), men hvis ikke du har lyst til dette, er det også helt ok. 

Det vil typisk være sådan, at vi varmer kroppen lidt op, efterfulgt af øvelser med et bestemt fokusområde. Herefter bruges der øvelser, som også er kendt fra yogaens verden. Dette bringer jeg i spil for at få mere fokus på kroppens behov for stræk, afspænding og ro i forbindelse med smerter eller skavanker i kroppen. Derfor implementeres det nu, som en fast del i slutningen af hver træning, da det er essentielt, for at vores krop kan hele. 

UDSTYR TIL FORLØBET

Ift. udstyr skal du selv have adgang til en træningsmåtte og en træningselastik (kan evt. købes ved mig). Derudover vil det være en fordel med 2 yogablokke (du kan dog bruge en tyk bog eller nogle tæpper i stedet, hvis andet ikke er muligt). 

PRISEN

Prisen for dette forløb på 8 uger, er 700 kr. 

SYGEFORSIKRINGEN `DANMARK´

Du kan få tilskud fra Sygeforsikringen ‘danmark’, hvis du har et behov for behandling eller genoptræning. Men hvis der for dig er tale om forebyggende træning eller du i det hele taget blot ønsker at være med til træningen for at holde dig sund og rask, så yder danmark ikke tilskud, da det er det de kalder rasktræning. Du kan se mere om tilskuddet her.

Jeg lover godt humør, samt en masse tips og tricks til at passe godt på din krop!

 

Tilmeld dig ved at ringe eller skrive til klinikken, eller du kan tilmelde dig online ved at klikke her.

Træningen foregår 1 gang om ugen af ca. 1 times varighed og vil bestå af følgende: Teori, kropskontrol, stabilitetstræning, styrketræning, balancetræning, mobilitetstræning, yoga og afspænding.