Om mig

Mit navn er Simone Pedersen. Jeg er 30 år og bor i Middelfart med min bedre halvdel Danni, som jeg har været sammen med siden 2013. Jeg har boet i Middelfart hele mit liv - undtagen 4 år hvor jeg studerede i Odense. Det var her jeg var så heldig at møde min kæreste og sammen flyttede vi til Middelfart i sommeren 2016. Udover os to, bor vores labrador Luna også i huset, som helt sikkert vil sende dig nogle søde uskyldige hundeøjne bag glasdøren, når du kommer ind i huset (for nårh ja, Skrillinge Fysioterapi holder til i vores eget hjem) 🙂

Jeg bruger en del tid på at være fysisk aktiv og lige pt. er det primært i fitnesscentret det foregår. Tidligere har jeg bl.a. løbet meget og har også stort set hele mit liv gået til gymnastik (jeg stoppede dog for et par år siden). 

Uddannelse og klinik

  • Uddannet Fysioterapeut på University College Lillebælt i Januar 2015.
  • Åbner Skrillinge Fysioterapi i eget hjem i August 2016.
  • Medicinsk akupunktør siden 2019. (RAB registreret behandler - Det er din sikkerhed for kvalitet, da en behandler med denne registrering skal leve op til en række krav til bl.a. uddannelse, etik og god klinisk praksis).
  • Kurser inden for kinesiotape.
  • Videreudvikling af uddannelse og kompetencer udvikles løbende.

Skrillinge Fysioterapi er en privat praktiserende klinik uden for ydernummer. Dette betyder, at der ikke gives tilskud fra det offentlige til behandlinger, men du kan altid benytte din sundhedsforsikring hvis du ønsker det.

Pas godt på din krop – det er det eneste sted du er nødt til at bo!